Начини за  поръчка

Може да поръчате по някои от следните начини:

  1. Чрез формата за поръчки на нашия сайт с натискане на бутона купи и попълване на съответните данни

когато желаете пратката да е до офис на еконт в полето адрес попълнете до кой офис на еконт във вашия град желаете да изпратим телефона

     2. Чрез директно обаждане и връзка с наш служител на телефон    0885974295

При евентуален отказ на вече направена и приета поръчка, клиента е длъжен да направи обратна връзка с фирмата и да обоснове отказа си , а ако поръчката вече е изпратена се задължава да си покрие разходите по връщането на поръчания телефон.

     3.  Посочените цени са крайни, валидни за конкретния момент на поръчка ,oбявени  в български лева и се отнасят само за конкретния смартфон. Доставката се заплаща отделно при получаване на апарата и зависи от моментните тарифи на куриерската фирма.

    4. Поръчки по телефона се приемат и изпращат в работни дни ( от понеделник до петък ) и в работно време (от 10 до 18 часа).

    5. Поръчки направени през формата за поръчка на сайта се приемат денонощно 

Начин за доставка

  1. Доставка се извършва до всички населени места на територията на Българи с куриерска фирма Еконт Експрес с наложен платеж
( цената за доставка е според тарифите на куриерската фирма и за всяка пратка е различна )
  1. Заплащането става  след преглед и тест на телефона на място в офиса на Еконт или пред куриера при доставка до личен адрес.
  2. Доставката е за сметка на купувача (освен ако изрично не е упоменато или договорено обратното) и варира според тарифите на куриерската фирма като значение имат стойността на поръчания телефон ( наложения платеж), и начина на доставка – до офис на куриера или на адрес на получателя.

Срок за доставка

  1. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефона от наш служител за продукти налични на склад.
  2. При продукти с изчерпана наличност доставката може да се забави от 3 до 10 работни дни.
  3. При всякакви не предвидени обстоятелства, които водят до забавяне на поръчката от предварително уговорения срок, ще бъдете своевременно информирани от наши служители.

За въпроси и поръчка : 0885974295

Показване на 1–24 от 141 резултата